Відбувся ІІІ Гаражний Розпродаж

|

Сьогодні, у межах місяця інформування про аутизм, у Львові відбувся ІІІ Гаражний Розпродаж. Благодійна подія, яка проходила у дворику Видавництва Старого Лева, викликала справжній ажіотаж, як серед дітей, так і серед дорослих, інформує кореспондент Львівського порталу.

Головним товаром цьогорічного гаражного розпродажу були найкращі книги від Видавництва Старого Лева, за найдоступнішими цінами. Ексклюзивні примірники книжок для дітей та дорослих на розпродажі можна було придбати за ціною від 5 до 100 гривень.

 

Окрім того, організатори благодійного заходу на підтримку акції «Львів у блакитному» пропонували усім учасникам ІІІ Гаражного Розпродажу спеціальну ціну на всі книжки з блакитними обкладинками або синіми елементами дизайну.

 

 

 

Книги, виставлені на продаж, розлітались за лічені хвилини, деякі учасники дійства відразу після покупок брались до читання.

 

Підготували організатори заходу сюрприз і найменшим його відвідувачам. Всередині видавництва майстер-класи з малювання і вирізання аплікацій для дітей проводили молода художниця Анастасія Стефурак  та учасники арт-студії «Аґрафка».

 

 Музичний супровід забезпечували драйвові підліткові рок-гурти «ПашКо» та «Шо маємо – То маємо», а ведучим благодійної події був громадський діяч Володимир Бєглов. 

 

Нагадаємо, що Третій Гаражний Розпродаж відбувся в рамках місяця інформування про аутизм. Це серія акцій, спрямованих на підвищення рівня толерантності до дітей з аутизмом, інформування громадян про те, що таке аутизм, з якими проблемами борються «люди дощу» та їхні родини.

 

Всі кошти, виручені під час цього розпродажу та інших акцій, підуть на облаштування спортивного майданчика у школі-інтернаті, в якій діти з особливими потребами мають можливість отримати повну середню освіту.

Фото: Святослав Драбчук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *