Гандбол. «Галичанка» за крок до півфіналу Кубка Виклику

|

Львівська гандбольна «Галичанка» перемогла у першому чвертьфінальному матчі Кубка Виклику сербську команда «Наіса Ніс» і суттєво покращила свої шанси вийти до півфіналу престижного турніру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка»

Перший тайм матчу пройшов з перемінним успіхом для обох команд – незважаючи на потужний старт «Галичанки» (5:2), сербкам вдалося нав’язати свою гру і навіть вийти вперед – 9:8. До завершення першого тайму гостям таки вдалося витримати тепм львів’янок, проте на перерву у матчі вони пішли, поступаючись з рахунком 13:15.

У другій 30-хвилинці команді Василя Козаря таки вдалося повністю зламати суперника. Неозброєним оком було помітно, що сербки здали фізично, а «Галичанка» продовжувала підтримувати свій високий темп. Як підсумок – за підтримки власних вболівальників господарки, незважаючи на симпатію арбітрів до свого суперника, таки зуміли зробити хороший гандикап перед матчем-відповіддю, який, до слова, відбудеться завтра, 15-го березня. Початок матчу в палаці спорту «Галичина» о 15:00.

Підсумковий рахунок зустрічі – 28:22 на користь команди Василя Козаря.

Найрезультивнішими у складі «Галичанки» у першому матчі були Ірина Стельмах (8 голів) та Марина Коновалова (7 голів). У складі гостей найбільше проблем обороні львів’янок завдала лінійна Марія Петровіч. На її рахунку 7 влучних кидків.

У повторному матчі між «Галичанкою» та «Наісою Ніс», радше за все, не зіграє Наталя Воловник. Один з лідерів «Галичанки» зазнала серйозної травми в одному з ігрових епізодів.

Фото: ВК