Дворовий футбол. Завтра стартує Львівська ліга «Футбол у кожен двір»

|

У Львівському навчально-виховному комплексі ім. В. Симоненка (вул. В. Симоненка, 6) відбудеться відкриття Львівської ліги дворового футболу «Футбол у кожен двір». Спортивний захід відбудеться завтра 14 березня, о 11:00 год. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Після урочистого відкриття, з 12:00 год. до 19:00 год. пройдуть відбіркові матчі першого туру вікової категорії 12-14 років. Захід організовує ГО «Твій вибір життя» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Ми приємно вражені бажанням нашої молоді взяти участь у цих змаганнях, адже захід є масштабною спортивною подією і тому він є надзвичайно важливим для промоції здорового способу життя. Як вже було зазначено, у змаганнях візьме участь 65 команд, а це близько 500 учасників трьох вікових категорій: 12-14 років, 15-17 років та 18 років і більше», – зазначила начальник відділу фізичної культури та спорту ЛМР Віра Макар.

Нагадаємо, учасники змагань щосуботи, впродовж березня-травня братимуть участь у відбіркових матчах Львівської ліги дворового футболу. Команда, яка стане переможцем за результатами відбіркових матчів, візьме участь у  фіналі змагань, що проходитиме у Києві наприкінці травня.

Фото: panorama.pl.ua