Футбол. У березні на «Арені Львів» збірна України зіграє проти збірної Латвії

|

Товариський матч національної збірної України і збірної Латвії відбудеться на стадіоні «Арена Львів» 31 березня. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

А 14 червня «синьо-жовті» проведуть у Львові черговий матч кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2016 року зі збірною Люксембургу.

Квитки на матчі збірних України та Латвії, а також України та Люксембургу продаються абонементом – одразу на дві гри. Вартість абонементу складає суму вартості квитків на два матчі. Тобто, придбавши квитки на матч Україна – Латвія, вболівальники отримають можливість придбати аналогічну кількість квитків на матч Україна – Люксембург. Одна особа може придбати не більше 4-х квитків на кожен матч.

 За бажанням, вболівальники зможуть придбати квитки окремо на матч Україна – Латвія. Вартість квитків на товариський матч між збірними України та Латвії – від 50 грн. Вартість квитків на кваліфікаційний матч Євро-2016 між збірними України та Люксембургу стартує від 60 грн.

Через дисциплінарні порушення на матчі Україна-Македонія, під час матчу збірних України та Люксембургу на «Арені Львів» будуть закриті сектори загальною місткістю 5000 місць.

Фото: ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *