Баскетбол. «Політехніка-Галичина» здобуває п’яту поспіль перемогу в сезоні

|

«Політехніка-Галичина» здобула п’яту поспіль перемогу в чемпіонаті, обігравши цього разу на виїзді дніпродзержинський «ДніпроАЗОТ» із рахунком 90-76. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі Суперліги.

 Якщо на старті поєдинку на паркеті точилася рівна боротьба, то ближче до кінця першої чверті гості перехопили ініціативу, насамперед завдяки результативному відрізку у виконанні екс-азотівця Олександра Берхіна. Остаточно «леви» деморалізували суперника серією дальніх влучань у середині другої десятихвилинки. Тож за підсумками першої половини «Політехніка-Галичина» повела з дванадцятиочковою перевагою (50-38).

 Після великої перерви львівська команда на чолі з Миколою Полюляком і невтомним Ярославом Зубрицьким досить упевнено тримала суперника на безпечній відстані, довівши матч до логічної перемоги, навіть незважаючи на не меншу, ніж у господарів, кількість помилок.

 Микола Полюляк вкотре довів, що є справжнім лідером «Політехніки-Галичини». Захисник львів’ян став найкращим гравцем матчу, відзначившись у підсумку 21 очком (при 4/5 триочкових), 5 передачами та 3 підбираннями.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *