Нагорода. Найкращим спортсменом Львівщини у лютому став лучник

|

Традиційне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області та членів колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації визначило найкращого спортсмена Львівщини за підсумками лютого 2015 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.  

Найкращим спортсменом Львівщини у лютому став майстер спорту України міжнародного класу, вихованець львівської  СДЮШОР «Електрон» Георгій Іваницький (тренери: Заслужені тренери України Василь Ткачек та Тетяна Образцова).

Такого визнання Г. Іваницький здобув вперше завдяки яскравій перемозі в чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні, який відбувся 24 – 28 лютого 2015 року в м. Копер (Словенія). За найвищі нагороди чемпіонату Європи змагалося 253 спортсмени, які представляли збірні команди 36 країн континенту.

В особистому заліку серед чоловіків випускник Львівського училища фізичної культури, а нині студент Львівського державного університету фізичної культури впевнено розпочав змагання абсолютною перемогою над представником Німеччини (6 : 0) з максимально можливим влучанням – три серії по 30 очок.

 В 1/4 Г. Іваницький впевнено переміг представника збірної команди Росії Баїра Цибекдоржиєва, здобувши перемогу з рахунком 6 : 0  і знову з максимально можливим влучанням – три серії по 30 очок.

У фінал львівський лучник увійшов, здобувши перемогу над ще одним представником Німеччини Феліксом Вайзером з рахунком у сеті 7 : 3.

З таким же рахунком закінчилася і фінальна сутичка Іваницького з італійцем Массиміліано Мандіо.

Фото:www.ldufk.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *