Баскетбол. «Беки» переривають виграшну серію «Політехніки»

|

Львівська «Політехніка-Галичина» у 12 турі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги поступилася у виїзному матчі лідеру першості БК «Київ» 78:90 (23:23, 16:22, 19:13, 20:32).

До звітного поєдинку львів’яни перемогли у восьми матчах поспіль і прагнули продовжити цю переможну серію. Три чверті на майданчику точилася рівна боротьба і перед останньою чвертю рахунок на табло був рівним. До речі, в кінцівці 3-ї чверті у залі зникло світло і гра поновилася лише через декілька хвилин.

Після поновлення матчу ініціативою заволоділи господарі, особливо натхненно провів останню чверть американський легіонер вовків Юджин Джеттер, на прізвисько «Пух». Американець набрав в останній чверті 21 очко з 23 набраних за цілу гру і допоміг вирвати перемогу столичним баскетболістам.

У цьому сезоні підопічні словенського наставника БК «Київ» Тома Махорича не зазнали ще жодної поразки у 12 матчах чемпіонату України.

Найрезультативніші гравці матчу у складі «Політехніки-Галичини» – Павло Улянко 18 пунктів + 3 підбирання + 1 передача + 2 перехоплення, Володимир Гуртовий 14+ 7 підбирань + 3 передачі + 1 перехоплення, Євген Аннінков 14 + 3 підбирання +2 передачі +2 перехоплення. У складі БК «Київ» – Юджин Джеттер 23 +3 підбирання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *