Баскетбол. «Політехніка-Галичина» – у зоні медалей чемпіонату України

|

В 11 турі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги «Політехніка-Галичина» у рідних стінах перемогла «Черкаські мавпи» – 91:75 (26:14; 19:22; 23 :18; 23:21). Ця перемога для львів’ян стала восьмою поспіль у цьому чемпіонаті. На зимові канікули «політехи» пішли, перебуваючи на третій сходинці турнірної таблиці (19 очок; 8 перемог; 3 поразки).

Гра розпочалася влучними кидками господарів, унаслідок чого наставник черкащан Андрій Подковиров змушений був брати два тайм-аути. Та це особливо не вплинуло на «Мавп». З чверті в чверть львівські баскетболісти збільшували відрив.

Найрезультативнішими гравцями у складі «Політехніки-Галичини» стали Павло Улянко – 16 очок + 3 підбирання + 3 передачі + 1 перехоплення + 1 блок-шот; Володимир Гуртовий – 14 пунктів + 10 підбирань + 1 передача + 1 блок-шот; Нікола Булаїч – 14 пунктів + 5 підбирань + 2 передачі; Володимир Голубєв – 15 очок + 3 підбирання + 7 передач + 1 перехоплення.

У «Черкаських мавп» найбільшим доробком відзначився литовець Роландас Ярутіс – 21 очко + 2 підбирання + 3 передачі + 2 перехоплення.

«Упродовж гри я був упевнений у перемозі гравців моєї команди. «Мавпи» не показали командної гри. Натомість ми дуже добре зіграли в захисті, а в сьогоднішньому баскетболі це чи не найголовніше. Особливо добре зіграв Голубєв, якого я вважаю одним із найкращих захисників української баскетбольної суперліги», – зазначив після матчу головний тренер «Політехніки-Галичини» Валентин Воронін.

«Перед грою ми отримали настанови від нашого тренера, як грати проти львівських баскетболістів. На жаль, не змогли їх дотриматися під час матчу. Нам не вдалося надійно зіграти в захисті, «Політехніка» пішла у відрив, а відіграти сьогодні у Львів’ян відставання у 15 очок дуже важко», – підсумував після матчу гравець «Черкаських мавп» Роландас Ярутіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *