Хокей. Сезон серед аматорських команд Західного регіону відкрито

|

Цими вихідними в Івано-Франківську відкрили хокейний сезон серед команд Аматорської хокейної ліги (AXL) Західного регіону. Нагадаємо, що до цієї ліги входить 10 команд – Львова, Івано-Франківська, Яворова, Луцька, Калуша, Рівного.

Участь у турнірі взяло 6 команд, розділених на дві групи. В групі «А» змагалися івано-франківська «Ватра», ХК «Львів» та ХК «Дрогобич». Групу «Б» репрезентували львівський «ВІМ Беркут», ХК «Рівне» та «Явір» Яворів (Львівська область).

У матчі за третє місце ХК «Львів» у напруженому поєдинку, в овертаймі, переміг яворівський «Явір» 5:4. А переможцями стали господарі турніру івано-франківська «Ватра», яка, не програвши жодного матчу на турнірі, упевнено розгромила у фінальній зустрічі «ВІМ Беркут» 8:1.

Турнір відвідав відомий у минулому Олександр Годинюк, колишній гравець київського «Сокола», чи не перший український хокеїст, який грав в NXL (Національна хокейна ліга).

«Це добре, що проводять такий хокейний турнір. Бо разом з ним ми відкрили хокейний сезон серед аматорських команд Західного регіону. Ми бачимо, яку велику насолоду приносять хокейні баталії глядачам на трибунах», – сказав головний тренер ХК «Львів» і віце-президент Федерації хокею Львівщини Михайло Чеканцев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *