Баскетбол. Львів’яни ледь не переграли БК «Київ»

|

«Львівська політехніка – Галичина» ледь не стала автором сенсації у черговому турі розіграшу чоловічої Суперліги. Львів’яни практично увесь ігровий час на рівних протистояли у гостях БК «Києву» і лише на останніх хвилинах поєдинку поступилися більш іменитим господарям майданчику. Рахунок поєдинку 75:69 (18:21, 18:12, 13:18, 26:18) на користь киян.

У обох команд, перед звітною зустріччю, були схожі ситуації з кадрами, і господарі і гості тільки розпочинають грати під керівництвом нових тренерів, отож у клубах відбуваються кадрові ротації. Львів’яни, у активі котрих лише одна перемога у змаганнях, перші чверті за рахунок вищого відсотка влучань зі всіх дистанцій домінували на майданчику. Проте дався взнаки вищий клас господарів і на велику перерву команди пішли за рахунку 36:33 на користь «Києва».

Подальший перебіг подій яскраво засвідчив, що підлеглі Валентина Вороніна тепер можуть на рівних протистояти найсильнішим командам України, раніше такі двобої неодмінно закінчувалися конфузом. З початком третьої чверті і до кінця поєдинку інтрига тримала усіх вболівальників у напрузі. Суперники демонстрували рівну гру, та все-ж, завдяки старанням Гріра (22 очка), кияни на останніх секундах вирвали вікторію. У складі львів’ян найвдаліше зіграв американець Хопкінс – 18 пунктів.

20 січня «Львівська політехніка – Галичина» на виїзді зіграє з БК «Харків – Політехнік».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *