Футбол. Дніпропетровський тест для „Карпат”

|

У неділю, 1-го жовтня, львівські „Карпати” з командою „Дніпро” (Дніпропетровськ) зіграють матч 9 туру чемпіонату України серед команд вищої ліги. Початок зустрічі о 15.00. Цей поєдинок для підопічних Олександра Іщенка стане у багатьох аспектах лакмусовим папірцем боєздатності „Карпат”. Адже „Дніпро” – одна з найсильніших команд елітного дивізіону, яка ще не програвала у чемпіонаті. Про це на передматчевій прес-конференції розповів головний наставник львів’ян. „Гра з „Дніпром” буде тестовою для „Карпат”, яка продемонструє на якому рівні формування сильної команди знаходиться клуб”, – зазначив Олександр Іщенко.

За словами головного тренера, гравці „Карпат” готуються до недільного двобою у звичному режимі. Тішить наставника настрій гравців команди на гру. „Незначні ушкодження на тренуваннях отримали „карпатівці” Кобін і Лапко, та я сподіваюся, що до матчу ці виконавці відновляться і зможуть допомогти клубу”, – сказав головний тренер.

Обговорюючи питання нападників, „коуч” львів’ян зазначив, що Голбану, який вправно забиває м’ячі за „дубль”, для того аби допомогти першій команді ще потрібен час на психологічне і фізичне відновлення після важкої травми. Інший нападник Фещук, за його словами, виходить на поле з лави запасних, а не в основному складі, через те, що йому “бракує жаги до боротьби”.

Щодо майбутнього суперника, то Олександр Іщенко охарактеризував „Дніпро” як кваліфіковану команду з вцілому рівним за майстерністю підбором гравців. Головний тренер зазначив те, що 70 відсотків гравців дніпропетровців виступають за збірні своїх країн: за національну українську команду, збірну Білорусії, молодіжну команду Хорватії. З сильних ігрових компонентів „Дніпра” Іщенко виокремив добротну гру на другому поверсі Русола, Шершуна і Єзерського, небезпечне виконання стандартних положень Назаренка, стрімку гру у нападі Корніленка.

Також Олександр Олексійович сказав, що заборонив гравцям команди спілкуватися з представниками преси через те, що футболісти часто зазнаються і потім демонструють нижчий рівень гри. За його словами, табу на спілкування з працівниками пера і диктофона обмежиться часовими межами – за два дні до будь-якої гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *