Баскетбол. У п’ятницю – відкриття „Кубка Політехніки”

|

Як повідомив „Львівському порталу” президент баскетбольного клубу „Львівська політехніка” Ігор Савицький, його команда плідно готується до старту у Суперлізі. Підлеглі Андрія Шаптали тренуються у Львові, а цього вікенду львів’яни братимуть участь у традиційному турнірі пам’яті проректора НУ „Львівська політехніка” Станіслава Жернового. Відкриття „Кубка Політехніки” відбудеться у п’ятницю.

За словами Ігоря Васильовича, перший повноцінний тренувальний збір його клуб провів у серпні у Польщі. „Потім ми працювали над фізичними кондиціями баскетболістів у Тисовці. Далі з 1 по 3 вересня „Львівська політехніка” знову на теренах нашого західного сусіда змагалася на турнірі у місті Тарнобжег. Там, попри супротив шести команд із другого дивізіону чемпіонату Польщі, львів’яни здобули у п’яти зустрічах чотири перемоги” – розповідає Ігор Савицький. З 8 по 10 вересня підопічні Андрія Шаптали взяли участь у міжнародному турнірі у польському місті Ярослав. Суперниками львів’ян були місцева команда, яка здобула право виступати у польському аналогу української Суперліги, та словацькі баскетболісти. У Ярославі команда добре себе зарекомендувала і лише у фіналі програла господарям змагань – команді „ Жніц Ярослав” – 68:78.

У комплектації „політехів” є багато змін. У „Львівській політехніці” – 5 нових виконавців і ще декілька баскетболістів перебувають у статусі потенційних новачків. „Новобранцями можуть стати й два легіонера – розігруючий із Кот-д’Івуара і серб”, – розповів пан Савицький. Багато виконавців з клубу „Черкаські мавпи” перебувають нині на перегляді у Львові, оскільки після доукомплектації „мавп” легіонерами, українські гравці команди стали зайвими.

Як повідомив президент клубу, договір про співпрацю з МПК “Галичина”, що погодився фінансувати команду, сторони повинні підписати вже у найближчі дні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *