Футбол. Олександр Іщенко: "Матч із "Ворсклою" у суботу буде дуже важким"

|

Львівські “Карпати” готуються до суботнього (початок о 17.00) матчу з полтавською “Ворсклою” – згідно з програмою, яку було складено на весь сезон. Як розповів сьогодні на прес-конференції головний тренер “Карпат” Олександр Іщенко, після переможного двобою з “Іллічівцем” гравці команди півдня відпочивали, потім приступили до легких навантажень, а в середу почали повноцінно готуватися до гри з полтавчанами.

“Ми детально вивчаємо суперника, знаємо, що в минулому сезоні “Ворскла” краще діяла саме на виїзді, добре провела поєдинок минулого туру з чинним чемпіоном країни донецьким “Шахтарем”, тому поставимося до гри з найвищою мірою відповідальності, – зазначив Олександр Іщенко. – Це буде дуже важкий поєдинок”.

Щодо кадрів, то, за словами “коуча”, Чучман ще не готовий грати за основу команди, а Сучков тільки-но приступив до мінімального тренувального процесу під наглядом лікарів. “Сучкову для відновлення потрібно приблизно ще два тижні”, – сказав тренер.

Своєю чергою гравець “Карпат” Сергій Пшеничних розповів, що особливо налаштовуватися на суперника не потрібно, адже це – вища ліга, де кожна команда є серйозним супротивником. “Ми зобов’язані збільшити результативність у домашніх матчах, оскільки ми у Львові забили лише один гол”, – додав Пшеничних. Для Сергія Пшеничних гра в суботу буде особливою, адже він колись виступав у складі полтавчан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *