ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус на Львівщині: у яких районах зафіксували недугу

Вероніка Рой

|

У Львівській області лабораторно підтверджені 82 випадки захворювання на COVID-19, з яких три – летальні. Найбільше хворих виявили у місті Львові. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ.

 

Зокрема, випаки COVID-19 зареєстровані у таких районах Львівщини:

  • м. Львів – 59 випадків.
  • Пустомитівський район – 9 випадків.
  • Жовківський район – 8 випадків.
  • Стрийський район – 3 випадки.
  • Перемишлянський район – 1 випадок.
  • Дрогобицький район – 1 випадок.
  • Городоцького району – 1 випадок.

У 32-х випадках – захворювання реєструвалися у контактних осіб з хворими на COVID-19.

Що летальних випадків від корнавірусної інфекції, то одну смерть від коронавірусної інфекції 69-річного чоловіка. 2 летальний випадок – у 51-річного жителя Пустомитівського району. Він 3 квітня захворів та був госпіталізований у Львівську клінічну лікарню на залізничному транспорті. 6 квітня хворий помер. Результат вірусологічного лабораторного дослідження 8 квітня підтвердив у чоловіка коронавірус.

3 летальний випадок у 58-річної жительки Жовківського району. Жінка захворіла 20 березня та була госпіталізована у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню. 3 квітня в неї лабораторно підтвердили коронавірус. 9 квітня хвора померла.

У лабораторному центрі додають, що у всіх трьох випадках померлі особи мали в анамнезі супутні захворювання.

Додамо, від коронавірусної інфекції на Львівщині одужали троє людей.

Нагадаємо, станом на ранок 10 квітня в Україні лабораторно підтверджено 2203 випадки коронавірусної інфекції,з них 69 – летальних. Натомість від COVID-19 вже одужав 61 пацієнт.

Нагадаємо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *