ОСТАННІ НОВИНИ

З бюджету Львова додатково виділить 800 тисяч на продукти для потребуючих

Андрій Котенський

|

Сьогодні на засіданні міського штабу і комісії з питань ТЕБ і НС розглянули питання соціального забезпечення самотніх і потребуючих людей, які на карантині. Відтак, прийнято рішення виділити додатково 800 тисяч гривень на закупівлю продуктів, а також залучити усі соціальні установи і служби до роздачі цих продуктів. Адже кількість людей, які потребують допомоги, щоденно збільшується. Про це 9 квітня повідомила керівниця міського штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

 

«На засіданні штабу і міської комісії було прийнято рішення про виділення додаткових коштів для управління соціального захисту в сумі 600 тис грн та для управління «Служби у справах дітей» в сумі 200 тис грн для закупівлі продуктів харчування для людей, які потребують цього», – повідомила вона.

За словами Галини Слічної, також прийнято рішення про те, щоби структурні підрозділи управління соціального захисту займалися питаннями закупівлі продуктів харчування і предметів першої необхідності та роздачі відповідно по напрямках.

«Ми визначили такі структурні підрозділи, як навчально-реабілітаційний центр «Джерело», який буде закуповувати і працювати з родинами, які мають людей з інвалідністю, центр АТО, який буде займатися питаннями учасників АТО, які потребують, Територіальний центр, який займається людьми похилого віку, Центр соціальних служб, який займається сім’ями, які є в зоні ризику, а також наша Служба у справах дітей, яка буде займатися питаннями дітей, які потребують, а також багатодітними родинами», — розповіла Галина Слічна.

Також зауважимо, що у місті діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *