ОСТАННІ НОВИНИ

Вже 10 львівських виробників отримали дозвіл на продаж масок в аптеках

Соломія Головіна

|

У Львові 10 підприємств отримали дозвіл на реалізацію масок в аптеках. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Загалом у Львові є 14 компаній, які самостійно виготовляють маски.

(Для збільшення зображення натисніть на нього)

 

«Вже 10 підприємств мають дозвіл від Держпраці на випуск масок. Ми зараз максимально повідомлятимемо мережі аптек та супермаркетів про те, що є можливість купувати маски від львівських виробників. Так, підприємства виготовляють їх з різної тканини, тому люди, які захочуть скористатися послугами наших виробників, матимуть широкий вибір. Основна мета – забезпечити пропозицію різних масок захисних у місті Львові. Для того, щоб не було ажіотажного попиту та ситуацій, у яких неможливо купити маски. Їх виготовляють, в першу чергу, для мешканців та працівників підприємств, які продовжують ходити на роботу, а також для різних категорій населення, які відвідують супермаркети й аптеки. Це повинен бути доступний у різному виді товар для всіх категорій мешканців Львова. Кожен зможе на свій смак і на свою кишеню їх придбати», – зазначила радниця міського голови Вікторія Довжик.

Як повідомляв Львівський портал, наприкінці березня п’ять підприємств Львова почали шити захисні костюми і маски. Кошти на це передали компанії-благодійники.

Про те, як правильно носити медичну маску і рукавички, читайте за цим посиланням.

Нагадаємо, у Львові також діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *