ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині та ще у двох областях можуть ввести комендантську годину

Соломія Головіна

|

Кабмін не виключає впровадження комендантської години у трьох областях України: Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській. Про це заявив у своєму відеозверненні в Facebook міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

 

Як він зазначив, під час наради з прем’єром Денисом Шмигалем поінформували, що у Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях розглядається можливість введення комендантської години.

«Було проінформовано, що у трьох областях, а саме Івано-Франківській, Львівській і Тернопільській, вводяться надзвичайні заходи на вихідні дні, щоб розірвати ланцюг. У тому числі розглядається можливість навіть комендантської години. Так сказали на цій нараді з прем’єр-міністром, але більше деталей, очевидно, знатимемо завтра на нараді з президентом України», – сказав  Руслан Марцінків.

Як відомо, через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Він мав завершитись 3 квітня. Однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня.

Із 6 квітня в Україні посилили карантинні обмеженні. Так, людям віком 60+ заборонили виходити на вулицю. Йти надвір більш ніж двом особам та ще й без документів теж не можна. Детальніше про посилені заходи під час карантину читайте за цим посиланням.

За порушення карантину Верховна Рада України ввела штрафи розміром від 17 000 до 170 000 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *