ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинув ще один український захисник

Андрій Котенський

|

Впродовж минулої доби, 31 березня, збройні формування Російської Федерації 14 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил із озброєння забороненого Мінськими домовленостями мінометів. Під час ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець та ще троє зазнали травм. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

Основну активність ворог зосередив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», де зафіксовано 11 обстрілів та ще три обстріли було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».
Наші захисники відповідали на кожен ворожий обстріл та прицільним вогнем по позиціях противника змусили його повернутися до дотримання режиму «тиші».

На превеликий жаль, наслідком злочинних дій окупантів стали втрати у лавах наших захисників. Учора під час ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець, ще двоє зазнали поранення. Один воїн зі складу Об’єднаних сил отримав мінно-вибухову травму, підірвавшись на міні російського виробництва.

За даними розвідки, 31 березня завдяки рішучій відповіді Об’єднаних сил ліквідовано трьох російських окупантів, ще одного було поранено. Наші військовослужбовці також знищили ворожу бойову машину піхоти.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *