ОСТАННІ НОВИНИ

Петиція про повернення міністра Уляни Супрун набрала необхідну кількість голосів

Андрій Котенський

|

Українці зібрали майже 27 тисяч підписів за повернення Уляни Супрун на посаду міністра охорони здоров’я України. Тепер Президент України Володимир Зеленський повинен розглянути петицію, щодо повернення міністерки-реформатора, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Ініціатор петиції Олена Лосик закликає, на порозі епідемії коронавірусу повернути Уляну Супрун в крісло міністра.

«В час, коли Україна стоїть на порозі епідемії CoVid-19, ми як ніколи, потребуємо на посаді міністра охорони здоров’я фахівця своєї справи. Такого рівня, як колишній міністр – Уляна Супрун.

Наша медицина, безумовно, була б у набагато кращому стані, якби новий уряд не блокував продовження медичної реформи, започаткованої Супрун. Цей час, на жаль, згаяно. Але зараз, в час небезпечного виклику, ми повинні вимагати у влади повернення Уляни Супрун в крісло міністра»,– йдеться у тексті петиції.

Як відомо для розгляду петиції необхідно було зібрати 25 тисяч підписів українців.

Уляна Супрун очолювала МОЗ з 1 серпня 2016 року до 29 серпня 2019 року. Колишня міністрка охорони здоров’я України Уляна Супрун звинуватила теперішнього очільника МОЗ Іллю Ємця у зриві медичних закупівель, необхідних державі для протидії коронавірусу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *