ОСТАННІ НОВИНИ

Міністерка освіти Новосад іде у відставку, – ЗМІ

Вероніка Рой

|

Одразу декілька ЗМІ повідомили про те, що міністерка освіти і науки Ганна Новосад відмовилася працювати у новому уряді та подала у відставку.

 

Як повідомляє НВ з посиланням на власні джерела, міністра освіти не збиралися змінювати, але Новосад не згодна працювати в складі уряду, озвученому вчора на фракції «Слуга народу» президентом.

Також, за інформацією видання Української правди. Життя, яке посилається на власні джерела, кандидатур на посаду міністра освіти і науки поки що немає. Вірогідно, що це може бути і виконувач обов’язків. Видання звернулося до Ганни Новосад щодо цієї інформації. Поки що вона цю ситуацію не коментує.

Нагадаємо, 3 березня стало відомо, що до Верховної Ради надійшла заява про відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Президент Володимир Зеленський запропонував фракції «Слуга народу» призначити прем’єром львів’янина Дениса Шмигаля. Також 3 березня практично одразу після поширення інформації про відставку Гончарука став відомий можливий склад майбутнього уряду.

Як повідомляв Львівський портал, на позачерговому засідання Верховної Ради 4 березня, крім можливої заміни прем’єр-міністра, парламент може здійснити чотири ротації в уряді. Зокрема, можуть призначити нового міністра закордонних справ, міністра охорони здоров’я, міністра соціальної політики, міністра окупованих територій та віцепрем’єра з питань промисловості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *