ОСТАННІ НОВИНИ

В Італії у 26-річної українки виявили коронавірус, – ЗМІ

Вероніка Рой

|

В Італії зафіксували перший випадок зараження китайським коронавірусом Covid-19 серед українців. Про це повідомляє Громадське з посиланням на італійське видання Fanpage.

 

26-річна українка живе і працює в Кремоні, Ломбардія (на півночі Італії). Вона відчула нездужання після декількох днів відпочинку в Монтано-Антілії, що на півдні країни. У лікарні в дівчини підтвердили позитивний результат на коронавірус.

«Перший випадок коронавірусу в Кампанії… Дівчина, яка кілька днів почувалася зле, вчора вирушила до лікарні Сан-Лука-ді-Валло-делла-Луканія, де їй зробили тест на вірусу Covid-19, який вже дав позитивний результат в лікарні Котуньо в Неаполі», – йдеться в повідомленні.

Наявність коронавірусу має бути повторно підтверджена Римським інститутом Спалланзані.

Зазначимо, в Італії зростає кількість хворих на коронавірус. Станом на сьогодні на цю недугу захворіли 470 людей, з яких 12 померли.

Як писав Львівський портал, спалах коронавірусу зафіксували в китайському місті Ухань у грудні 2019 року. Водночас у Міністерстві охорони здоров’я запевняли, що Україні не фіксували жодного випадку коронавірусу.

Всесвітня організації охорони здоров’я оголосила надзвичайний стан міжнародного рівня через поширення коронавірусу з Китаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *