Від коронавірусу одужало майже 28 тисяч людей

Андрій Котенський

|

У світі вже зафіксовано понад 80 тисяч випадків захворювань на китайський коронавірус. За минулу добу недуга забрала життя 80 людей. Загалом за даними Wiki загальна кількість померлих становить 2707 людей.

 

За добу кількість хворих зросла на 807 осіб. Загальна кількість хворих на коронавірус у світі сягає 80 350 людей. У той же час одужало майже 28 тисяч людей.

Найбільша кількість захворювань зафіксована у Китаї, де зафіксовано 2 663 летальних випадки. Окрім цього 16 смертей від китайського вірусу зафіксовано у Ірані, 11 у Південній Кореї та сім у Італії. Ще чотири випадки зафіксовано на туристичному кораблі Diamond Princess, два у Гонконзі та по одному в Японії, Франції, Філіпінах та Тайвані.

Серед країн Європи захворювання підтверджено у Італії (288 випадків), Німеччині (16), Великій Британії (13), Франції (12), Іспанії, Австрії та Російській Федерації (2), Фінляндії, Швеції, Бельгії та Хорватії (1).

Як писав Львівський портал, спалах коронавірусу зафіксували в китайському місті Ухань у грудні 2019 року. Водночас у Міністерстві охорони здоров’я запевняли, що Україні не фіксували жодного випадку коронавірусу.

Всесвітня організації охорони здоров’я оголосила надзвичайний стан міжнародного рівня через поширення коронавірусу з Китаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *