ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція порушила справу проти продюсерки «1+1» після заяв про українську мову

Вероніка Рой

|

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо продюсерки телеканалу «1+1» Олени Єремєєвої через зневажливі висловлювання про українську мову. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від «Європейської солідарність» Володимир Ар’єв, який оприлюднив відповідь на свій депутатський запит.

 

«Кримінальне провадження проти продюсерки «1+1», для якої українська мова виявилася неповноцінною, порушена. Стежимо за результатами розслідування», – написав нардеп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комедії для осіннього сезону телеканал «1+1» зняв тільки українською мовою, а всі 7 мелодрам, котрі планують показувати весною – російською. Під час презентації нового сезону телеканалу каналу продюсерка серіалів та фільмів «1+1» Олена Єремєєва зазначила: «Знайти тональність української мови, щоб глядач його сприймав, досить непросто. За нашими спостереженнями мелодрами українською мовою виглядають гірше, ніж комедії. Подивившись комедії, потрапивши у вир подій, вони просто не помічають, якою мовою вони дивляться продукт».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *