ОСТАННІ НОВИНИ

Сильний вітер у Львові пошкодив три автівки та повалив дерева

Вероніка Рой

|

У Львові сильний вітер пошкодив три автівки, електромережу та повалив дерева. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, у результаті сильних поривів вітру було повалено 7 дерев: на вул. Коцюбинського, 25, вул. Героїв УПА, 80, вул. Петлюри, 2, вул. Клепарівська, вул. Тернопільська, 6а, 10, а також одна гілка впала на машину.

«Щодо трамвайної електромережі, то на вул. Стуса гілка впала на мережу. Та протягом 15 хв. її забрали й відновили рух трамваїв. Також було зафіксовано просідання трамвайної контактної мереж на вул. С. Бандери. Цю несправність також оперативно усунули й відновили рух трамваїв», – розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, у результаті падіння дерев було пошкоджено три автомобілі. Окрім того були виявлені аварії на загальноміській мережі освітлення.

Ірина Маруняк зазначила, що усі комунальні служби працюватимуть у посиленому режимі і цієї ночі.

«Аналогічний режим роботи буде і цієї ночі, адже синоптики попереджають, що сильний вітер збережеться. Тому сьогодні зранку у нас була загальна нарада з керівниками усіх комунальних служб, де ми проговорили про наслідки негоди минулої ночі і спланували режим роботи вже на цю ніч», – додала посадовиця.

Нагадаємо, через сильний вітер і мокрий сніг сьогодні без світла залишились мешканці 70 населених пунктів на Львівщині. Також негода спричинила затримку низки поїздів, які курсують через Львів.

Фото: Ігор Зінкевич, “Варта-1”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *