ОСТАННІ НОВИНИ

Лагідна Яся та грайливий Кенді. 13 вихованців ЛКП «Лев» шукають домівку

Ольга Денисяка

|

Львів’ян просять допомогти прилаштувати двоє котів та 11 собак, які шукають домівки, але на даний момент перебувають в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

Отож, знайомимо вас з песиками та котиками, які шукають нових господарів:

Друг і пильний охоронець Кенді. Найкомфортніше собаці житиметься на великому подвір‘ї. Для нього шукають турботливих господарів, яким собака вірно служитиме за любов.

Кіра – скоріш за все сестра Кенді. Хвостата успішно пройшла курс соціалізації з кінологом і з радістю гуляє на повідку. Кіра може проживати як у квартирі, так і на просторому подвір‘ї.

Молода киця віком близько року Яся. Лагідна муркотунка обожнює лащитись і бавитись.

Молода киця М’явка. Лагідна, соціалізована муркотунка понад усе любить увагу людей і гуляти на повідку.

Маленький собака-посміхака Ніка. Чотирилапа дружня до інших тварин, добре піддається навчанню соціалізована і може проживати в квартирі. Накраще Ніка почуватиме себе у люблячій сім‘ї, яка веде активний спосіб життя, тому що собака полюбляє довготривалі прогулянки.

Кора – улюбленець мрії. Для своїх нових господарів Кора стане другом і компаньйоном, з яким ніколи не буде нудно. Окрім цього, собака може проживати в сім‘ї, де є діти.

Молодий собака віком близько року Маріус. Хвостатий має хороші здібності до навчання, слухняний і в міру активний. Маріус може комфортно проживати в квартирі і стане вірним другом та компаньйоном для своєї родини.

Пухнаста красуня Арія. Молода собаця швидко соціалізується, дружня до інших тварин і дітей. Для своїх господарів Арія стане вірним другом та цікавим компаньйоном.

Молодий грайливий Лайн. Собака потребує довготривалих прогулянок, тому ідеальний варіант для нього – потрапити у родину, яка веде активних спосіб життя. Шукаємо для Лайна люблячий і турботливих господарів.

Молоді Руді та Сінді потрапили до ЛКП «Лев» травмованими, з глибокими порізами на шиї. Ветиринарам вдалося врятувати собак, а кінолог відновив їхню віру в людей. Руді та Сінді потребують люблячої родини та просторого подвір‘я для комфортного проживання. Для хвостатих шукають спільну або різні сім‘ї.

Блейд – собака середнього віку. Скоріш за все внаслідок перенесених хвороб або травми голови, Блейд має проблеми із зором. Собака потрапив до нас занедбаним і наляканим, проте після грумінгу став справжнім красенем. Для свого господаря Блейд стане вірним другом і компаньйоном.

Друг і компаньйон Мак. Молодий песик обожнює, коли його чухають за вушком. Наразі чотирилапий проходить соціалізацію та навчання з кінологом.

Зазначимо,  ЛКП «Лев» працює без вихідних з 8:00 до 20:00. Знаходиться комунальне підприємство у Львові на вулиці Промисловій, 56.

Фото: Надія Марченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *