ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі всі фіналісти нацвідбору Євробачення-2020

Соломія Головіна

|

У суботу, 15 лютого, відбувся другий півфінал національного відбору на вокальний конкурс Євробачення-2020. Про це повідомляє Главком.

Журі національного відбору – шоумен Андрій Данилко, співачка Тіна Кароль і гендиректор «Хіт FM» Віталій Дроздов. Незмінний ведучий нацвідбору – шоумен Сергій Притула.

Оцінки суддів розподілилися наступним чином: Garna – 1 бал, Сашко Порядинський – 2, Fo Sho – 3, Еліна Іващенко – 4, Moonzoo feat. FMF Sure – 5, Девід Аксельрод – 6, Khayat — 7, Tvorchi – 8.

Фіналіст визначився за підсумками глядацького голосування. Згідно з правилами конкурсу, саме голоси глядачів вважаються пріоритетними.

За результатами голосування глядачів (50%) і суддів (50%) у фінал пройшли троє учасників:

  • Khayat  – Call For Love

  • David Axelrod – Horizon

  • Tvorchi – Bonfire

Нагадаємо, 22 лютого відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення-2020. За можливість представити Україну в Нідерландах спершу боролися 16 конкурсантів, з повним переліком можна ознайомитися тут.

Переможцями першого півфіналу стали: За KRUTЬ, Go-A, Jerry Heil. Відповідно у фіналі змагатимуться шість виконавців.

Також варто зауважити, що тепер учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не виступав на території РФ з 2014 року, а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *