ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян просять допомогти мамі, яка опинились на вулиці з трьома дітьми

Ольга Денисяка

|

Реабілітаційний центр «Назарет» просить небайдужих допомогти зібрати кошти для жінки, яка має алкогольну залежність та опинилась з трьома дітьми на вулиці. Про це на сторінці у Facebook написав директор реабілітаційного центру «Назарет» Тарас Потурай, передає Львівський портал.

 

«Прийняли на реабілітацію жінку, яка опинилася на вулиці та має залежність від алкоголю. Складність в тому, що в неї троє дітей», – написав Тарас Потурай.

Він також зазначив, що жінці надали кімнату та фінансову допомогу, однак цього замало. Тому звертається до небайдужих з проханням допомогти дітям.

Реквізити: 4441 1144 4112 4102 (Монобанк) Тарас Потурай або на рахунок БФ «Назарет»: UA 453253650000002600202155575(Кредобанк).

Так це виклик для усієї команди Реабілітаційний центр "Назарет", але ми справимося!!!Прийняли на реабілітацію жінку,…

Gepostet von Taras Poturai am Donnerstag, 13. Februar 2020

 

Львівський портал повідомляв, що в реабілітаційному центрі «Назарет» УГКЦ відкрили короткотривалу програму для співзалежних.

До слова, поблизу Дрогобича на Львівщині працює реабілітаційний центр «Назарет», основна мета якого допомогти залежним від алкоголю і наркотиків повернутись до самостійного та повноцінного життя в сім’ї та у суспільстві. У закладі надають професійну допомогу узалежненим від алкоголю, наркотиків та азартних ігор. З ними працюють дипломовані фахівці: психологи, консультанти та духовні наставники. Всі працівники закладу мають належну кваліфікацію.

Детальніше про реабілітаційний центр можна дізнатися тут.

Довідка

Заснований реабілітаційний центр «Назарет» Благодійним Фондом «Карітас» СДЄ УГКЦ 2004-ого року. 2010-ого центру було присвоєно статус першого загальноцерковного реабілітаційного центру в Українській Греко-Католицькій Церкві, який надає кваліфіковану допомогу в лікуванні осіб з хімічною та поведінковою залежністю. Центр розрахований на 45 осіб і приймає чоловіків та жінок, які мають бажання одужувати від хімічної залежності, а також азартних ігор. Програма реабілітації розрахована на 8 місяців. В її основу входять такі елементи як терапевтична спільнота, індивідуальне консультування, духовний супровід, елементи програми “12 кроків”, групи з некуріння, а також праця і навчання активному, тверезому відпочинку. Паралельно ведеться робота з родичами наших клієнтів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *