ОСТАННІ НОВИНИ

Change your world! Компанія Avalon проводить ребрендинг

Юлія Шпак

|

Один із лідерів ринку нерухомості Львова, інвестиційно – девелоперська компанія Avalon, проводить ребрендинг. У концепцію оновленого бренду закладена ідея модернізації та перезавантаження бізнес-процесів.

На першому етапі змінилася візуальна айдентика бренду. Графічне виконання нового логотипу відображає сучасний та інноваційний характер діяльності компанії у поєднанні з її естетичною та дизайнерською складовими. Проєкти компанії Avalon неодноразово здобували першість у міжнародних конкурсах архітектури.

Новий логотип побудований на основні лаконічних та чітких геометричних форм, які підкреслюють впевненість та фундаментальність компанії-лідера.

Зміни торкнуться усіх каналів комунікації, зокрема соціальних мереж, візуальний вигляд яких вже оновився. Робота триває і над сайтом компанії – https://avalon-inc.com.ua. Навігація і подача інформації стане більш зручною для користувача.

За словами генерального директора компанії Avalon Дмитра Палієнка, «ребрендинг для нас – це не просто зміна візуального стилю, це перехід на новий рівень стратегії і бізнес-планування, а також переорієнтація на бізнес- та преміум-сегменти нерухомості. Потужний бренд, яким володіє Avalon, повинен передавати сильний характер та бачення компанії, що розвиває архітектуру міста. Зараз Avalon володіє величезним потенціалом. Сформована сильна команда, готова комплексно вирішувати будь–які завдання і реалізовувати поставлені цілі. За своїм характером ми – лідери і змінюємося для того, щоб вести за собою та відповідати викликам часу. Попереду багато планів, цікавих і масштабних проєктів».

Сьогодні Avalon — це 5 років успішного досвіду на ринку нерухомості і 6 реалізованих житлових комплексів: Avalon Garden, Avalon Comfort, Avalon Lux, Avalon, Avalon Light, Avalon 2Day. Також зданий в екплуатацію проєкт комерційної нерухомості – ТЦ New Point, що забезпечив комфортне проживання та відпочинок жителям сучасного житлового кварталу Avalon неподалік центральної частини міста.

Ще 7 проєктів житлових комплексів знаходяться на етапі активного будівництва чи оформлення права власності: Avalon, Avalon 37, Avalon Time, Avalon Flex, Avalon Holiday, Avalon Zelena St. та Avalon Up.

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ:

[email protected]

АДРЕСИ ЦЕНТРІВ ПРОДАЖУ КОМПАНІЇ

пр. В. Чорновола, 18 ( поряд з McDonald’s)

пр. Червоної Калини, 60

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *