ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські шукають свідків аварії, у якій загинула 25-річна львів’янка Соломія Островська

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці закликають відгукнутись свідків смертельної ДТП на Житомирщині, у якій 19 січня загинула 25-річна львів’янка Соломія Островська. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Житомирської області.

 

Аварія сталась орієнтовно о 20:00 год. на трасі Київ – Чоп поблизу села Кам’янка Житомирського району. Внаслідок зіткнення із вантажівкою на місці події загинула 25-річна львів’янка Соломія Островська, яка була власницею відомої у Львові клініки естетичної хірургії Genesis.

«Нині у межах досудового розслідування встановлено, що водійка автомобіля Nissan Juke, 25-річна жителька Львова, рухаючись у напрямку Києва, виїхала на зустрічну смугу та скоїла зіткнення з автопоїздом у складі тягача Volvo та напівпричепа Krone», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Всіх, хто був очевидцем цієї ДТП, проїжджав повз і має запис із відеореєстратора, поліцейські просять звернутися у відділ розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Фото: Facebook Соломії Островської

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *