ОСТАННІ НОВИНИ

ЛКП «Лев» закривається на карантин

Ольга Денисяка

|

ЛКП «Лев» та Перша комунальна ветеринарна клініка, що діє на базі підприємства готуються до щорічного карантину, який триватиме з 1 по 14 січня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

В ЛКП «Лев» наголошують, що завдяки карантинним заходам та обов’язковій комплексній вакцинації практично зведено до нуля рівень інфекційних захворювань серед безпритульних собак нашого міста.

Розклад:

  • З 16 грудня по 14 січня ЛКП «Лев» призупинить вилов безпритульних собак, за винятком випадків покусу;
  • З 26 грудня по 14 січня припинить прийом безпритульних котів;
  • З 1 по 14 січня підприємство не прийматиме господарських тварин.

«Упродовж 2019 року підприємство прийняло 1300 безпритульних та понад 5500 домашніх тварин з різноманітними захворюваннями. Питання чистоти, стерильності та безпеки наших пацієнтів є одним з пріоритетів ЛКП «Лев». Лише за умови повної відсутності тварин підприємство може провести якісне знезараження усіх приміщень, транспорту та території підприємства надпотужними дезінфекційними засобами», – зазначила директорка ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Зараз в ЛКП «Лев» залишається багато безпритульних тварин, яких у зв”язку з карантином доведеться випустити на місце відлову, тож працівники підприємства просять небайдужих львів”ян прихистити безхатніх собак і котів, або стати тимчасовою родиною для чотирилапих.

Інформацію про собак та котів, які потребують родину можна переглянути за посиланням, натомість познайомитися з тваринами можна на вулиці Промисловій щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *