ОСТАННІ НОВИНИ

На проспекті Чорновола демонтують незаконно розбудований МАФ

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 9 грудня, виконавчий комітет міської ради Львова прийняв рішення провести невідкладні протиаварійні роботи на просп. Чорновола, 57. Тут підприємець самовільно розбудував МАФ, тож його збираються демонтувати. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

 

«Ми маємо безпрецедентну ситуацію, коли одна фізична особа, маючи дозвіл на [МАФ] 56 м кв, фактично розширила ділянку на понад 120 м кв. Це є прохідним місцем, і дуже багато львів’ян звертали на це увагу», – розповів засутпник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

За його словами, за самовільні роботи міська Інспекція ДАБК вже тричі накладала штраф на власника МАФу. Незважаючи на це незаконні роботи на об’єкті не призупинялися.

«У суботу [7 грудня] було декілька інцидентів, коли районна адміністрація, щоб унеможливити проведення цих робіт, повністю загородила технікою ділянку. Було викликано поліцію і працівників доправлено у райвідділ. Потім їх відпустили, вони повернулися на локацію, перелазили через техніку, щоб продовжувати будувати… На цій ділянці, яка є захопленою, необхідно провести невідкладні роботи. Їх буде координувати районна адміністрація із залученням відповідних служб», – додав Андрій Москаленко.

Прийнятим рішенням виконком доручив Шевченківській райадміністрації негайно демонтувати незаконний МАФ на просп. Чорновола, 57 та відновити всі комунікаційні мережі.

Також управління архітектури та урбаністики має виключити цей об’єкт із Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд.

Фото: Facebook Андрія Москаленка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *