ОСТАННІ НОВИНИ

Воротаря «Карпат» Кудрика покарали за середній палець у сторону фанатів

Соломія Головіна

|

Під час чергового засідання контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу голкіперу ФК «Карпати» Олегу Кудрику призначили дисциплінарні санкції. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

 

Як зазначається, були визначені дисциплінарні санкції у зв’язку з подіями, що відбулися в останніх турах чемпіонату України серед команд клубів Української Прем’єр-Ліги.

Зокрема, покарання у вигляді відсторонення на один матч та два матчі умовно призначили голкіперу ФК «Карпати» Олегу Кудрику, який отримав червону картку після завершення матчу 14-го туру з «Маріуполем».

Нагадаємо, 23-річний «карпатівець» відзначився тим, що після завершення матчу 14-го туру Прем’єр-ліги з «Маріуполем» (2:2), покидаючи поле, показав у сторону трибун середній палець.

«Так, я дійсно показав середній палець, але цей жест я адресував товаришеві, а не уболівальникам. Ще до матчу ми посперечалися з ним, що «Карпати» в матчі з «Маріуполем» не програють. Тому, коли нашій команді вдалося вирвати нічию в складному поєдинку на останніх секундах, я на емоціях показав йому середній палець», – зазначив Олег Кудрик в коментарі Footboom.

Фото: 24 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *