ОСТАННІ НОВИНИ

Зеркаль йде з посади заступниці міністра МЗС

Андрій Котенський

|

Заступниця міністра МЗС Олена Зеркаль вже давно говорила про те, що піде з посади у Міністерстві закордонних справ і нарешті вона вирішила це зробити, ймовірно, з наступного тижня. Про це дипломатка заявила у програмі «Он воно як» на 24 каналі.

 

«На цьому тижні я виконаю своє останнє завдання – проведу процесуальне слухання в Гаазі по новому арбітражу, що стосується наших військових кораблів, які були затримані рік тому та утримувалися Росією, і наших моряків. І все, як я і обіцяла (піде з посади, – 24 канал)», – наголосила Зеркаль.

«Мені потрібно зробити перерву. А щодо завдань, які переді мною стояли чи будуть стояти, – я завжди шукала собі щось, що мене цікавило, що було великим викликом, за що ніхто не хотів братися і мав сумніви, чи це можна зробити», – додала заступниця міністра.

На питання ведучого Дениса Бігуса, чому Олена Зеркаль не хочете залишитися в МЗС як частина системи, яка може робити спротив щодо Росії, дипломатка відповіла: «Я не можу робити супротив, будучи дипломатом всередині Міністерства закордонних справ, яке виконує рішення президента».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *