«Великий день маленьких громадян»: юні львів’яни на день стали посадовцями міськради

Вероніка Рой

|

У Львові стартував проєкт «Великий день маленьких громадян», який присвячений 30-річчю від дня прийняття Конвенції ООН про права дитини. Відтак сьогодні юні львів’яни випробують на собі ролі посадовців міськради. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Сьогодні діти проведуть день за графіком міського голови та його заступників, візьмуть участь у виїздах на локації по районах Львова чи навіть проведуть робочі наради.

Сьогодні обов’язки міського голови Львова виконуватиме Вікторія Кравець, якій Андрій Садовий вручив ключі від кабінету мера.

Зазначимо, мета проєкту «Великий день маленьких громадян» — дати дітям відчути свою важливість, незважаючи на вік. У межах програми дня — апаратна нарада для керівників структурних підрозділів міськради за участі юних «посадовців». Проводитиме її Вікторія Кравець, яка цього дня виконуватиме обов’язки міського голови Львова.

Також опісля відбудуться екскурсія для дітей молодшого віку (4−5 років) Львівською міською радою та захід «Історія успіху» незвичайного формату, на якому діти ділитимуться з дорослими своїми досягненнями.

Фото: Львівська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *