ОСТАННІ НОВИНИ

У облраді вимагають звільнити головного медика Львівщини Микичак

Cоломія Головіна

|

Під час розгляду медичного блоку питань у рамках пленарного засідання Львівської обласної ради три фракції, а саме «Самопоміч», «Свобода» та «Громадянська позиція», зачитали спільне звернення з проханням звільнити зі займаної посади директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірини Микичак. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Те, що ми бачимо в медицині станом на сьогодні за останній рік – це суцільна медицина катастроф: в дитячій кардіохірургії, психіатрії, центрі служби крові, в обласній клінічній лікарні… Загалом медицина нині не має ніякої стратегії розвитку. Тому, складається враження, що департамент охорони здоров’я займається виключно реорганізацією медичних закладів з метою вивільнення приміщень в привабливих районах, а згодом продажу. Ніхто не думає про людей», – наголосила депутатка Інна Свистун у зачитаному зверненні.

Відтак депутати трьох фракцій вирішили звернутися до голови ЛОДА Маркіяна Мальського з проханням висловити недовіру та звільнити зі займаної посади Ірину Микичак.

Нагадаємо, під час вчорашнього сесійного засідання депутати Львівської облради вирішили реорганізувати Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій на вулиці Коновальця у Львові шляхом приєднання до обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит». Вивільнене приміщення санаторію відповідно вирішено віддати під приватизацію через аукціон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *