ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко із Зеленським обмінялися «компліментами»

Андрій Котенський

|

Президент України Володимир Зеленський заявив, що лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко пропонувала йому працевлаштувати своїх кандидатів на «солодкі» посади в замін на підтримку законопроектів «Слуг народу» у стінах Парламенту.

 

За словами Володимира Зеленського, Юлія Володимирівна на різних токшоу лише імітує турботу про народ.

«Є дуже давня українська традиція. Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного Президента, імітуючи турботу про народ… Вона принесла список своїх людей для призначення на «солодкі» місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою Народу» у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди», – повідомив Володимир Зеленський

«Слуги народу» переконують, що не збираються роздавати «солодкі» посади опозиції.

Але подивіться, який гарний вигляд має зараз «опозиція». Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають «солоденького», – додав Володимир Зеленський.

Юлія Тимошенко не забарилася із відповіддю і нагадала Володимиру Зеленськрому, що президенство – не джекпот, і невдовзі його очікуватимуть на корпоративах.

«Хотілось би говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви обрали інший тон. Шкода…

Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джекпот! А далі все за сценарієм… Ну ви в курсі…

Словом, чекаємо Вас на корпоративах… Можна зі своїм піаніно :)», – відповіла Юлія Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *