ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада створила комунальне підприємство, яке займатиметься забоєм тварин

Соломія Головіна

|

Львівська обласна рада під час пленарного засідання 19 листопада прийняла рішення про створення нового комунального підприємства «Агроінвестиції». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як пояснив перший заступник голови облради Богдан Гагалюк, за результатами конкурсів секторальної підтримки ЛОДА та ЛОР отримала суму коштів у розмірі 16 млн грн. При цьому він додав, що створення комунального закладу облради було однією з умов конкурсу.  «Агроінвестиції», за словами посадовця, займатимуться розвитком гірських територій та переробкою тваринницької продукції.

«Це підприємство буде одержувачем коштів згідно із програмою, яка передбачає собою фінансування двох видів діяльності: надання послуг по забою тварин, на яке передбачено програмою держфінансування 7,9 млн грн; надання в оренду технічних засобів ягідним та молочним кооперативам, яка передбачає фінансування у розмірі 6 млн 460 тис. грн», – зазначив в. о. керівника управління майном комунальної власності ЛОР Віктор Кусий.

Додатково на 16 місяців діяльності «Агроінвестицій» також спрямують 820 тис. грн. з держбюджету на утримання та зарплати персоналу комунального підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *