ОСТАННІ НОВИНИ

Назвали ТОП-5 продуктів для міцного імунітету

Ольга Денисяка

|

У  холодну пору року вкрай важливо подбати про своє здоров’я. Зробити це можна за допомогою правильного підходу до харчування. Про це пише портал про здоров’я Ukrhealth.

 

Куркума

Східна пряність – відмінний суперфуд, що дозволяє боротися з різними проблемами зі здоров’ям. По-перше, у куркуміну є потужна протизапальна дія. Продукт може побороти вільні радикали, запобігаючи розвитку різних хвороб. Крім того, продукт є антиоксидантом.

Свіжовичавлені соки

Справжня скарбниця вітамінів і корисних елементів. Адже в продуктах, які використовуються для приготування соків, їх повним-повно. Морква, яблука, цитрусові, шпинат – які тільки продукти не застосовують в цих цілях. Чим же це корисно взимку? Наприклад, морква допоможе підвищити опірність хворобам і інфекціям, буряк стане відмінним засобом для детокс, а апельсин дозволяє наситити свій організм вітамінами при авітамінозі і застуда.

Йогурт

Правильний йогурт допоможе впоратися з підтримання здоров’я на потрібному рівні взимку. Головними помічниками є пробіотики. Вони відповідальні за здорову мікрофлору і протистояння шкідливим бактеріям.

Гриби рейші

Протягом багатьох років ці гриби вважаються мало не чарівними засобами. Їх активно використовують на Сході. І не дарма, так як даний продукт містить багато активних речовин. У підсумку це перетворює гриби в ідеальний продукт взимку для зміцнення імунітету, боротьби з втомою і депресією.

Хлорела

Даний продукт являє собою джерело корисних для імунітету речовин. У складі водорості знаходиться 650 компонентів. Це і ненасичені жирні кислоти, і незамінні амінокислоти і вітаміни, і мінерали, і різні мікроелементи. Найцікавіше, що концентрація корисних речовин вище, ніж в інших продуктах. Наприклад, в хлорелі вітаміну В12 більше, ніж в печінці. Взимку продукт буде ідеальний для профілактики різних захворювань, які спровоковані забрудненнями навколишнього середовища, нестачею нутрієнтів в харчуванні, вживанням рафінованих продуктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *