ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яні сусіди призовника побили представника військкомату під час вручення повістки

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 18 листопада, на вулиці Татарській 2а п’яні сусіди призовника, якому вручили повістку, побили військовослужбовця Сихівського районного військкомату. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівського обласного військового комісаріату.

 

Військовослужбовці вручили повістку призовнику, який не з’являвся у військкомат. Під час того, коли хлопець пішов по речі, він зателефонував своїм друзям поверхом вище. Сусід, який спустився, будучи напідпитку, запропонував представникам військкомату вийти поговорити на вулицю.

На сходовій клітці чоловік декілька разів вдарив офіцера руками по голові. Після того, як військовослужбовець впав, зловмисник продовжив бити його ногами по голові. Згодом до бійки долучився колега з тієї самої квартири третього поверху.

Повз проїжджав патруль Поліції. Побачивши його, кривдники втекли до себе у квартиру та продовжили погрози з вікна квартири.

Особу одного із нападників попередньо встановлено. Військовослужбовець військкомату звернувся із заявою у Галицький райвідділ поліції та у 8-му лікарню м.Львова де йому була надана медична допомога. Попередньо загрози життю та здоров’ю немає.

Чим керувався нападник і які правові наслідки даного вчинку встановлюватиме поліція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *