ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають помічників святого Миколая. Як долучитися до акції?

Вероніка Рой

|

Вчора, 14 листопада, стартувала набір волонтерів для благочинної акції «Миколай про тебе не забуде». Про це у Facebook повідомляють організатори заходу.

 

Стати помічником святого Миколая можна, зареєструвавшись за посиланням.

Кроки реєстрації:

  • Заповнити онлайн форму. Організатори просять вказувати свій актуальний e-mail
  • Перевірити свою пошту на наявність підтвердження.
  • Зарезервувати собі дату і час, який брали при реєстрації на проходження вишколу.
  • Приходьте на вишкіл знайомитись і дізнатись усі тонкощі нашої спільної роботи.

Наступним кроком буде проходження вишколу для майбутніх помічників святого Миколая.

«Це такий собі тренінг для наших волонтерів. Саме тут вам розкажуть про всі нюанси пакування, рознесення і про поняття конфіденційності у нашій акції. Після вишколу ви обираєте район рознесення, реєструєте свою групу та обираєте зручний для вас час пакування. Вишкіл обов’язковий як для новачків, так і для «бувалих», — розповідають організатори.

Вже 13 грудня починає працювати Фабрика святого Миколая.

«Ви групою у день, який ви обрали на вишколі, приходите і обираєте конверт з адресами діток, до яких ви завітаєте напередодні дня Святого Миколая. У конверті, крім адрес, буде інформація щодо віку та уподобань дітей. Спаковані мішки з подарунками ви залишаєте на Фабриці», — йдеться у повідомленні.

Ну і четвертим кроком буде рознесення подарунків.

«Вечір, коли ви одягаєте червоні кептурики, приймаєте на себе обов’язки помічників Святого Миколая і приносите радість діткам, які цього так потребують — що може бути краще?», м додають організатори.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові стартувала благодійна акція до Дня святого Миколая «Подаруй дитині свято». Всі охочі можуть долучитися до ініціативи, обравши собі дитячий лист і втіливши мрії малюків, які потребують нашої підтримки, в життя. Наразі в рамках акції у Facebook опубліковано вже 68 листів, написаних вихованцями школи-інтернату №100 для дітей з вадами зору. Відтак львів’ян закликають обирати листи малюків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *