ОСТАННІ НОВИНИ

За півтори години на Сихові патрульні спіймали 13 «гонщиків»

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 13 листопада, поліцейські працювали із радарами TruCam на просп. Червоної Калини. Лише за півтори години вони спіймали 13 порушників швидкісного режиму. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

На 13 водіїв, які перевищили допустиму швидкість руху, патрульні склали постанови. «Полювали» інспектори за порушниками саме на просп. Червоної Калини, адже тут часто стаються аварії за участю пішоходів.

«Це є одна з тих вулиць, де найчастіше стаються наїзди на пішоходів. На просп. Червоної Калини сталися 142 аварії, з них із потерпілими – 20, також травмувалися 25 осіб. В минулому році за аналогічний період виникло 140 ДТП, з них 21 – з потерпілими. У цих аваріях загинула одна людина, ще 26 травмувались», – кажуть патрульні.

Загалом із початку 2019 року на Львівщині патрульні оштрафували 32 888 порушників швидкісного режиму. Водночас правоохоронці наголошують, що необрання безпечної швидкості – у трійці «антилідерів» за причинами ДТП з важкими наслідками.

Зазначимо, що за перевищення водієм встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 км/год. передбачений штраф розміром 255 гривень, за перевищення швидкості більше, ніж на 50 км/год. – 510 гривень.

Як повідомляв Львівський портал, радари TruCam поліцейські вже використовують на таких дорогах Львівщини: М-06 Київ – Чоп, М-09 Львів – Рава-Руська, М-10 Львів – Краковець, М-10-01 Львів – Краковець (Західний обхід Львова), М-11 Львів – Шегині, а також у Львові на проспекті Чорновола, на вул. Городоцькій, вул. Шевченка і на вул. Княгині Ольги.

Віднедавна пристрої TruCam запрацювали у Львові ще й на просп. Червоної Калини та на вул. Стрийській.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *