ОСТАННІ НОВИНИ

ДБР повідомило про підзору львівському митнику, який завдав збитків державі на 2,5 мільйони гривень

Вероніка Рой

|

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань у Львові повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем державному інспектору одного з митних постів Львівської митниці ДФС. Посадовець завдав державі збитків на понад 2,5 мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДБР.

 

Досудовим розслідуванням встановлено, що державний інспектор, зловживаючи службовим становищем, умисно не провів належну перевірку транспортного засобу, у якому через державний кордон України перевозили незадекларований вантаж. Діючи з метою одержання неправомірної вигоди на користь третіх осіб, він не нарахував перевізнику митні платежі за ввезення товару.

Таким чином було незаконно ввезено майже 4 тонни товарів народного споживання китайського виробництва, загальною вартістю 8,6 млн грн.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *