ОСТАННІ НОВИНИ

Власник дитячих машинок перед Оперним побив автомобіль «мунципалів»

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 12 листопада, власник дитячих машинок перед Оперним театром у Львові розбив скло автомобіля працівників ЛКП «Мунціпильна варта», які знову намагалися конфіскувати незаконні атракціони. Про це інформує «Гаряча лінія міста Львова».

 

«Представники ЛКП «Муніципальна варта» продовжували здійснувати дії стосовно виконання ухвали ЛМР, якою заборонено будь-які атракціони на площі перед Оперним театром. Машинка була вилучена, однак чоловік, який вже не вперше чинить опір «муніципалам», напав біля «Гранд готелю» на комунальний автомобіль та невідомими предметом розбив у ньому скло», — мовиться у повідомленні.

Чоловіка затримали та передали поліції. Також була складена відповідна заява.

Нагадаємо, мерія ще 30 вересня 2016 року прийняла рішення про заборону та демонтаж атракціонів, які знаходяться у центральній частині Львова у зоні ЮНЕСКО. Зокрема, рішення стосується і електроавтомобілів, які підприємець здає в оренду на проспекті Свободи, 41. Такий вид розваг є небезпечним для здоров’я мешканців і гостей міста, адже було багато випадків, коли дитина на машинці збивала перехожих з ніг (були випадки травмування, госпіталізації).

Як повідомляв Львівський портал, горе-підприємця з дитячими машинками неодноразово намагалися прогнати з площі перед Оперним театром. Востаннє атракціони конфісковували на початку вересня. Під час цього бізнесмен також нападав на «муніципалів».

Також підприємець наприкінці жовтня цього року напав на «муніципалів» із газовим балончиком.

Фото: Гаряча лінія міста Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *