ОСТАННІ НОВИНИ

Подаруй дитині свято, ставши помічником святого Миколая. Львів'ян просять обирати листи малюків

Соломія Головіна

|

У Львові стартувала благодійна акція до Дня святого Миколая «Подаруй дитині свято». Всі охочі можуть долучитися до ініціативи, обравши собі дитячий лист і втіливши мрії малюків, які потребують нашої підтримки, в життя. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Наразі в рамках акції у Facebook опубліковано вже 68 листів, написаних вихованцями школи-інтернату №100 для дітей з вадами зору.

Правила традиційно незмінні: з опублікованого альбому на Facebook-сторінці акції «Подаруй дитині свято» обираєте лист, побажання з якого погоджуєтесь виконати; залишаєте коментар «Я беру цей лист» під відповідним фото; до 18 грудня приносите підписаний пакунок в «офіс Святого Миколая» (вул. Винниченка 12/2-ий поверх, Львівський обласний молодіжний центр); а вже 20 грудня усі подарунки передадуть маленьким замовникам.

Дещо згодом збираються опублікувати ще 180 листів-побажань, зібраних соціальною службою Львівської міської ради, від діток з малозабезпечених та багатодітних родин.

Зауважимо, що акція «Подаруй дитині свято» відбувається вже ввосьме. З кожним роком організатори, волонтери за допомогою небайдужих львів’ян виконують побажання все більшої кількості дітей. До прикладу, під час першої благодійної акції (2012 р.) організатори допомогли здійснити бажання 30 дітей, а у 2018 році свої подарунки отримали вже понад 350 діток.

За додатковими питаннями можна звертатися до координаторів цьогорічної акції: Данило (093 143 63 79) та Вероніка (097 041 44 26).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *