ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні розшукали 84-річного дідуся, який втік з будинку престарілих

Вероніка Рой

|

Вчора у місті Дубляни, що на Львівщині, патрульні знайшли 84-річного чоловіка, котрий втік з будинку престарілих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Згідно із повідомленням, патрульні отримали виклик на службовий планшет, що на одній з автозаправних станцій, у місті Дубляни, перебуває чоловік, який не усвідомлює, де знаходиться. Інспектори прибули на місце та зустрілися з заявником, який вказав на чоловіка.

«Пенсіонер знаходився на території заправки в хатньому одязі та не розумів, як він тут опинився. Патрульні спробували дізнатися в нього, де він мешкає, або, хоча б, як виглядає його будинок. Чоловік описав свою домівку, після чого офіцери направилися на пошуки. Після того, як патрульні розпитали місцевих мешканців, виявилося, що даний чоловік втік з будинку для престарілих», – зазначають патрульні.

Персонал будинку престарілих розповів, що родичі «втікача» перебувають в Італії. Він, за допомогою сміттєвого контейнера, 84-річний чоловік заліз на дах теплиці та переліз через паркан. Для чого він це зробив, чоловік не пам’ятав.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *