ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні в філармонії зіграють нічний концерт «Ніч контрастів»

Ольга Денисяка

|

Сьогодні , 19 жовтня, у Львівській національній філармонії відбудеться масштабна мистецька подія «Ніч контрастів». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Проект розпочнеться сьогодні ввечері і триватиме практично всю ніч. Концертними майданчиками стануть різні частини фоє філармонії та Концертного залу Людкевича. У зв’язку зі значною тривалістю події організатори також сформують лаунж-зону для спілкування та відпочинку.

«Ніч контрастів» у 2019 році справді відповідатиме своїй назві, адже програма 10 «сетів» цього проєкту поєднає органні композиції Філіпа Ґласса (Олена Мацелюх, орган) із щойно написаними творами учасників 8-х майстеркласів COURSE (відбудеться у трьох частинах), які цьогоріч проводились під час фестивалю. Сольні речиталі Богдана Кожушко (акордеон) та Назарія Стеця (контрабас) доповнить #darktechnoset Миколи Хшановського (aka Music Dyer), який прозвучить на завершення.

У виконанні українських музикантів прозвучить Фортепіанний квартет сучасного латвійського композитора. Родзинкою проєкту стане концерт польського колективу Neo Electric Quartet –виконавців на електричних струнних інструментах.

Із детальною програмою «Ночі контрастів» можна ознайомитися тут, квитки – за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *