ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оштрафували маршрутників, які скорочували дорогу через автозаправку на Городоцькій

Ольга Денисяка

|

Вчора, 9 жовтня, патрульні оштрафували водіїв маршруток, які  скорочували собі маршрут через автозаправку на вулиці Городоцькій у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

 

На вулиці Городоцькій, до екіпажу патрульної поліції звернулися працівники автозаправної станції з проханням вплинути на водіїв маршруток, які скорочують собі маршрут через їхню заправку.

«Патрульні погодилися та вирішили затриматися, щоб подивитися, чи дійсно водії маршруток порушують. Вже через 5 хвилин, інспектор побачив маршрутний транспортний засіб, який заїхав на автозаправну станцію, проте не зупинився, щоб заправитися, а проїхав між бензоколонками, та виїхав геть. Патрульні його наздогнали та зупинили. Чоловік пояснив, що він так скорочує собі шлях», – йдеться в повідомленні.

Щоб не затримувати пасажирів, водія запросили до управління патрульної поліції на наступний день для розгляду справи та винесення рішення. За 30 хвилин патрульні зупинили 5 таких водіїв, та всім перенесли розгляд справи.

На наступний день, всі водії прибули до управління та за результатами розгляду справи, на них винесли адміністративні матеріали за ч.3 ст.133-1 КУпАП (відхилення від визначеного маршруту руху автобус).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *