ОСТАННІ НОВИНИ

Взяли під варту двох злочинців, які на Сокальщині побили та пограбували фермера

Ольга Денисяка

|

Взяли під варту двох чоловіків, які в Сокальському районі увірвались у будинок фермера, побили його та, погрожуючи зброєю, вкрали у нього 200 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

 

Ввечері 29 вересня у Сокальському районі двоє чоловіків увірвались на ферму і побили 57-річного власника господарства. Злочинці, погрожуючи зброєю, вкрали у фермера 200 тисяч гривень. Згодом зв’язали, забрали мобільні телефони і втекли.

Однак підприємець зміг звільнитися та звернувся до прикордонників та поліцейських. Правоохоронці затримали злочинців у таксі, що їхало у напрямку Львова.

У затриманих вилучили викрадені гроші, пневматичний пістолет та інші речові докази.Ними виявились двоє мешканців Соснівки віком 34 та 39 років, один із яких працював у цьому фермерському господарстві. Чоловіки пояснили свій вчинок тим, що їм були потрібні гроші, щоб погасити кредит.

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури слідчим суддею Сокальського районного суду обом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без права внесення застави.

За скоєне їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *