ОСТАННІ НОВИНИ

Українці дедалі частіше купують вживані автівки. ТОП-5 найпопулярніших марок

Вероніка Рой

|

У вересні українці зареєстрували 23 тисячі ввезених з-за кордону вживаних легкових автомобілів, що в 3,2 раза більше, ніж всіх нових легкових авто за той же місяць. Про це повідомляє Укравтопром.

 

Згідно із повідомленням, у порівнянні з вереснем минулого року реєстрації імпортованих легкових авто, що були в експлуатації, виросли на 126%, а їх частка на первинному ринку збільшилася з 60% до 76%.

Найпопулярнішим вживаним автомобілем місяця був Volkswagen Passat. У вересні українці привезли і зареєстрували 1460 старих Пасатів. Другим став Renault Megane, минулого місяця на українські номери перейшли 1315 авто цієї моделі. На третьому місці Skoda Octavia з результатом 1203 розмитнених і зареєстрованих авто. Продовжує список Volkswagen Golf, в активі якого 912 реєстрацій. Замикає п’ятірку лідерів первинного ринку легкових автомобілів з пробігом Ford Focus – 798 шт.

Всього з початку року українську прописку отримали 321,6 тисяч ввезених з інших країн вживаних легкових автомобілів, що в 4,5 раза більше, ніж роком раніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *