ОСТАННІ НОВИНИ

Три місця, які варто відвідати у Львівській області

Омелян Шевчук

|

Приїжджаючи до Львова більше ніж на вихідні, багато туристів вирішують не обмежуватися одним тільки прекрасним містом. Щоб вражень від поїздки було більше, рекомендуємо відвідати три цікавих локації за межами міста Лева.

 

Як організувати одноденний тур з комфортом

Коли на подорож є один день, не дуже хочеться залежати від розкладу приміських автобусів і електричок. Набагато зручніше взяти машину в оренду. Прокат авто у Львові надає міжнародна компанія SIXT, на сайті якої ви можете підібрати потрібну модель авто і забронювати машину на потрібні дати.

Всі машини в каталозі www.sixt.ua не старші 2 років, у відмінному стані і з невеликим пробігом. Компанія надає цілодобову підтримку і, якщо в дорозі машина зламалася, клієнтові нададуть таку ж в найкоротші терміни. Процес оформлення займає всього 10-15 хвилин, а після можна заїхати в одну з львівських пекарень за перекусом в дорогу і відправлятися на зустріч пам’яткам області.

Куди їхати

Урочище Прийма — таємниче і дуже цікаве місце. За 40 км від Львова, біля міста Миколаїв, можна знайти унікальну археологічну пам’ятку — триярусну стоянку неандертальців, якій вже більше 45 тисяч років. Урочище Прийма — відмінне місце для сімейного відпочинку з пікніком після екскурсії, а в декораціях з давньої скельної породи виходять просто космічні фотографії.

Жовква — ідеальне місто, застигле у часі. Це невелике містечко створене для тих, хто любить архітектуру. У 1597 році Жовкву почали будувати у відповідності до усіх канонів ренесансу і сьогодні архітектурний ансамбль міста налічує більше 50 прекрасно збережених пам’яток архітектури.

Водоспад Кам’янка — комплекс природних пам’яток. В одному місці на туристів чекає прекрасний водоспад, джерела корисної мінеральної води і містичне Мертве озеро. На галявині біля водоспаду можна влаштувати пікнік або заночувати з наметами.

Контакти: +38 (0322) 53 000 6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *